rreth rreth rreth rreth rreth rreth

2023 azhurnuar
Blini lista të reja të marketingut me email
50% ulje ofertë me kohë të kufizuar!

Filloni të gjeneroni drejtime me listat tona të marketingut me email!

imazh
imazh
imazh

Trending
Lista e postës elektronike

Vetem per ty!

shpalljet
Lista e postës elektronike

Ku dëshironi të promovoni biznesin tuaj sot?

Në BuyEmailMarketingLists.com, gjithçka ka të bëjë me bashkimin e njerëzve të duhur, kështu që nëse keni nevojë të merrni një listë me email të kategorizuar për kompanitë ose drejtuesit, ne kemi informacionin më të saktë që ju nevojitet. Blini listat e klientëve të shitjeve që janë të përshtatshme për biznesin tuaj, në mënyrë që të mund të menaxhoni fushatën tuaj të ardhshme të marketingut të drejtpërdrejtë. Ne ju ofrojmë informacion premium kontakti, duke përfshirë emrin e kontaktit, adresat e emailit, numrat e telefonit, adresat postare dhe më shumë. Ne ofrojmë baza të të dhënave të postës elektronike cilësore, të verifikuara nga njeriu për shkarkim të menjëhershëm pas blerjes.

Ne garantojmë një nivel të lartë saktësie dhe kontaktet më të fundit premium në listat tona të postimeve. Me disa klikime të shpejta të miut, listat e synuara të emailit janë të disponueshme, gati për t'u ngarkuar në softuerin CRM. Listat e postës elektronike të kontakteve të biznesit mund të shërbejnë për shumë qëllime: Ju mund ta përdorni skedarin si një listë postare, një bazë të dhënash të postës elektronike dhe një drejtori të thjeshtë kontaktesh të kualifikuara në një industri. Blerja e listave të postimeve për shitje nga BuyEmailMarketingLists.com është e lehtë dhe do të merrni një bazë të dhënash emaili plot me të dhëna të synuara që mund të kontaktohen drejtpërdrejt.

Baza e të dhënave tona të biznesit ka të dhëna nga të gjitha llojet e fushave nga bizneset e vogla deri tek bizneset e mesme. Baza e të dhënave vjen në një skedar Microsoft Excel, i cili me të vërtetë do t'ju kursejë kohë dhe do të thjeshtojë punën tuaj. Kjo ju lejon të arrini shpejt audiencën tuaj të dëshiruar dhe gjithashtu të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja.Për të shtuar në listën tuaj të klientëve, mund të përdorni bazën e të dhënave të biznesit tonë për kërkesat e marketingut me email, telemarketingun, marketingun me faks dhe kërkesat e post marketingut.

Kur lind pyetja e marketingut me email, atëherë gjëja e parë dhe më e rëndësishme në të cilën fokusohen profesionistët e biznesit është përdorimi i bazave të të dhënave reale të biznesit. Bazat e të dhënave të kompanive dhe klientëve të mundshëm mund të jenë shumë të dobishme në çdo përpjekje marketingu, por vetëm nëse ato blihen nga kompania më e besueshme e bazës së të dhënave. Ne ofrojmë baza të të dhënave autentike, të përditësuara të biznesit dhe lista të postës elektronike sipas zgjedhjes suaj.

BuyEmailMarketinglists.com është një ofrues global i listave të postimeve gjithëpërfshirëse, ne ofrojmë lista postare biznesi të paketuara dhe të personalizuara, lista telemarketing dhe lista postare direkte. Ne përshtatim listat e emaileve në mbarë botën për t'iu përshtatur nevojave tuaja dhe ofrojmë më shumë emaile të synuara për të maksimizuar ROI dhe për të përmirësuar konvertimet. Klientët mund të shkarkojnë listat e postës elektronike direkt pas porosisë.

Nëse dëshironi të krijoni një prani të fortë në marketing në internet, duhet të siguroni platformën tuaj. Për të filluar, ju duhet të blini listat e postimeve ku mund të merrni audiencën tuaj të synuar. Përndryshe, shpresat tuaja për të promovuar produktet tuaja do të shkatërrohen. Është shumë e rëndësishme të punoni me një dyqan online që mund t'ju ofrojë listat më të fundit të postës elektronike në mënyrë që të mund të lansoni me sukses produktet tuaja.

Falë BuyEmailMarketingLists.com, udhëtimi juaj do të jetë i qetë dhe i lehtë për ju që të promovoni produktet tuaja në tregjet globale. Ne ofrojmë bazën tonë të të dhënave të listave të postës elektronike të biznesit, bazat e të dhënave të postës elektronike të konsumatorëve, listat e synuara të emaileve, bazën e të dhënave të postës elektronike të ekzekutivit të lartë dhe më shumë me çmimin më të përballueshëm. Ne kemi raportin më të lartë çmim-cilësi në industri. Klientët tanë shpesh përdorin listat tona të postimeve për shumë qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë.
Pra, çfarë po prisni? Bleni një listë emaili dhe filloni të lidheni me kompani të vërteta sot!